Shandong Guanxian die Waytop Co., Ltd draagt.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certifications
Van goede kwaliteit Druckkugellager voor verkoop
Van goede kwaliteit Druckkugellager voor verkoop
Customers Reviews
Dit is de eerste keer voor me om zaken met een Chinese dragende leverancier te doen. Dit bedrijf maakte indruk zeer op me. Zowel zeer stelden het onderhandelingsproces als het vervoersproces van de goederen me tevreden. Ik zou met u willen lange tijd werken.           

—— Rehmat

Ik heb met vele Chinese leveranciers samengewerkt, en Waytop is zekere één van het beste. Ivan is zeer vriendelijk en nuttig. De prijzen die hij waren ook zeer redelijk heeft aangeboden. Hij sprak met me een partij over de lokale markt in Linqing, zodat kon ik een betere keus maken wanneer ik nieuw aankoopplan krijg. Het verheugen zich op verdere samenwerking.

—— Ahmet

Ik ben aan hun fabriek eens geweest en zij zijn zeer gastvrij aan me. Zij hielpen me een partij op deze zakenreis. Bovendien werd ik indruk gemaakt op door het materiaal en de efficiënte vervaardiging in hun fabriek. Wij communiceerden goed.

—— Abudulla

Wij hebben 3 jaar, geen problemen met u kerels samengewerkt! Maar ik hoop dat u meer machines kon kopen om uw productielijnen te verbeteren, hoewel nu het reeds zeer goed is. Dan zal ik u aan sommige Russische vrienden. introduceren;)

—— Anton

Ik ben online Chatten Nu

Shandong Guanxian Waytop Bearing Co., Ltd.

1 2 3
Shandong Guanxian Waytop Bearing Co., Ltd. Shandong Guanxian Waytop Bearing Co., Ltd. Shandong Guanxian Waytop Bearing Co., Ltd.
Jinanbureau 办公室 2 工厂

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : WAYTOP/NJZ
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 80% - 90%
  • In 1992 begonnen wij formele incolvement in de dragende industrie, hoofdzakelijk gespecialiseerd in lokale markt, de lagers van de koppelingsversie.

 

  • In 1996, de totstandbrenging van NJZ-Lager

 

  • In 2004, werd het geregistreerde merk „NJZ“ verder bevorderd in technologie, concentreert zich bij de merkbouw en de ontwikkeling

 

  • In 2008, assembleert de transformatie van eenvoudig aan smeedstuk, productie en verkoop. Een grote processment was gemaakt in de productiviteit

 

  • In 2012, registreerde het nieuwe Waytop-merk. Wij begonnen nadruk bij exporting.OEM-de dienst want de buitenlandse klanten onze hoofdvoordelen werden

 

  • In 2018, proberen wij om een nieuw die handelssysteem op te bouwen op het SAARS-systeem, Google adword en de sociale media verrichting wordt gebaseerd. Het meeste belangrijke stuk in ons toekomstig plan zal altijd stabiele kwaliteitslagers van concurrerende prijzen aan al mijn klanten voorzien.
Contactgegevens
Shandong Guanxian Waytop Bearing Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Ivan

Tel.: +8615610130809

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)